Äntligen fredag!!!

Sååå skönt! Bara 7 timmar kvar... Ska på parmiddag ikväll....är inte så jätteförtjust i det fenomenet men jag hoppas att det ska bli trevligt och goood mat får man hoppas!

Britney Britney Britney....


Läste i expressen att Britney kanske är gravid igen och att denna bild är ett bevis på det... Ja vad ska man säga, jag hoppas bara att hon älskar karln och att han inte är en lycksökare... Jag gillar Britney, känner henne ju visserligen inte men f-n hon är en riktigt bra artist och jag tycker det senaste som hänt henne är förj-vligt...
Ni kan läsa mer på
http://www.expressen.se/fredag/1.1065178/uppgift-i-natt-britney-gravid

Bidster...

Då vann man inte lgh den här gången heller...jäkligt synd, hade suttit fint med 1,7 miljoner att putta in i ett
objekt... :-( Jag tror inte jag har någon direkt tur alltså..men de flesta som spelar vinner ju faktiskt inget haha. Men va f-n, kan det inte vara min tur nu!!!

Rules by Mary

image12
Dessa vill jag ha!!! Så snygga till favoritjeansen, klänningen eller finbyxorna! Pris 699:- Rules by Mary

Vackra klänningar!

image11

Klänningar klänningar, jag älskar klänningar! Nu i vår och sommar kommer mycket blommigt, men även mönstrade klänningar och enfärgade funkar också! Den svarta till vänster i bild är bara så läcker, vet inte riktigt när jag skulle bära den men jag skulle gärna vilja att möjligheten finns om/när ett tillfälle dyker upp! Sååå nice! Alla klänningar ovan är ifrån Mango.


Stilrent och mycket populärt halsband!

image7

Detta schyssta halsband från mitt egna märke Älva av Sterlingsilver (925) är det som jag säljer mest av just nu! Miss Ragtime har ett i butiken, skynda skynda! www.missragtime.se
Ni kan alltid köpa direkt av mig också, kontakta mig på [email protected] så löser jag det!


Underbara jeans, precis min stil!

image2

Hittade dessa jeansen på H&M och det blev ett köp direkt! Jag älskar den underbara gröna färgen och till en oversize t-shirt blir det en perfekt outfit till fredagens planerade after-work!
Köpte denna t-shirt vid ett tidigare tillfälle, också den ifrån H&M, och den passar ju perfekt till! Dessutom slår jag ett slag i kampen mot AIDS!

image4

id Bare Minerals

image1


Älskar id´s nya "prova-på-kit" i.d. Newbie Kit! Köpte ett i förra veckan i färgen medium beige och i kitet ingår:
i.d. foundation - Puderfoundation i färgen medium beige
i.d . Mineral Veil - Transparent fixerande puder som lägger sig som en mjuk slöja över huden, minimerar porer och fina linjer kanonbra! Fixerar även makeupen så den sitter hela dagen!
i.d. Soft Focus Warmth Rouge - Rouge som ger din hud en varm solbrun ton! Kan användas på kinderna som rouge eller i hela ansiktet för en lätt solbrun touch, underbart fräscht! 
i.d. Flawless brush - kanonbra borste att applicera foundation, skin enhancer och Mineral Viel med.

Kitet är perfekt att ha med på resan eller i handväskan då produkterna är i "resestorlek". Jag har det alltid med mig vart jag än går!

Då var jag igång... :-)

Min första egna blogg! Spännande och kul! Har tänkt att skriva om allt som kommer mig för och intresserar mig. Men först tänkte jag presentera mig, Kayan, lite kort.

Är en tjej bosatt i Göteborg sen millenieskiftet, inflyttad från "landet", 30 år ung, blond för det mesta.... Tränar yoga och pilates, underbara träningsformer!, älskar mina två katter och min sambo.
Försöker resa så ofta det går, älskar fortfarande Thailand (trots alla charterresenärer...),
På min fritid driver jag ett lite företag där jag designar och säljer smycken i silver och ädelsten. Mitt märke heter Älva Jewellery. Jag kommer såklart lägga upp bilder på nya smycken jag gjort här på bloggen!

Välkommen att kommentera mina inlägg närsom!

/Kayan  

RSS 2.0