Thailand...jag vill dit igen!


Copyright © Kajsa Dahlqvist

Är nu snart 1 år sedan jag firade min 30års dag med en 16dagars resa till Thailand, med Krabi och Bangkok som huvudresmål. Vi hade det så himla gött jag och min sambo, shoppade loss rejält i Bangkok och solade och badade och körde MC i Krabi med omnejd! JAG VILL TILLBAKA!!!

Fredag fredag fredag!!! Tjohooo!

image24


Äntligen fredag! AW med tjejerna ikväll sen ska jag njuta av helgen!  Shoppa blir det nog lite av tror jag, hoppas jag :-) Och så ska jag träffa mitt kontaktärende imorgon och gå på bio ev. Min sambo har redan deklarerat att han ska surfa hela helgen så jag får försöka underhålla mig själv helt enkelt :-) Nemas problemas! :-)

Choklad choklad choklad



Underbar choklad ifrån NEW TREE. Jag köpte 5 st kakor och la i en vacker ask och gav till mamma och pappa som påskägg. Mycket uppskattat. Jag kom själv i kontakt med den goda choklad med hälso-effekter (jajamensan det har blivit nyttigt med choklad!) på en möhippa för en kompis och sen dess är jag fast. Det bästa är att man nöjer sig med bara en liten bit, man behöver inte mumsa i sig hela kakan direkt!
MEN, jag tycker fortfarande att Marabou är grymt god också...! :-)

vilken j-kla träningsvärk jag har...


pilates



Först PilatesBoll i 1 timme och sen VinyasaYoga i 1 timme och idag TRÄNINGSVÄRK... Fy sjutton, haha. Men då gav väl iaf mina två timmar på mattan igår resultat. Dags att komma iform till Beach-2008. dessutom är det faktiskt två riktigt roliga träningsformer. För er som inte gillar att flåsa till dunkande musik kan jag speciellt rekommendera dessa två träningsformer. Kombinera sedan med någon form av konditionsträning (gå, cykla spring) så blir det kanon för kroppen!
Kramar

Sport Yoga is a comprehensive home study yoga teacher training program for yoga enthusiasts, personal trainers and yoga teachers. Now you can learn to teach yoga in the comfort of your own home with our unique yoga instructor training class. We bring the yoga school to you.

vad ska man göra med alla miljoner...



Stackars stackars rika unga! De bara slåss och bråkar och svälter sig och knarkar (om just tvillingarna håller på med det sistnämnda vet jag inte) Tänk om man hade så mkt pengar de har, man tror ju att man skulle varit lyckligare då, men de två verkar väl inte så lyckliga precis. Hoppas bilden media målar upp inte stämmer!

Sommar & Marstrand!

Nu längtar jag till sommaren!!! Snön är ju visserligen vacker men nu vill jag ha varmt väder och lätta kläder!
 
Jag var lite i Marstrand i somras och där är så vackert. Jag var där i slutet av "säsongen", sent i augusti på en av de få regnfria dagarna vi hade och det var underbart! Rekommenderar ett besök dit! Här får ni ett litet smakprov på Marstrand en skön sommarkväll...

image23

Muffins, tack för tipset "megatönt"!

Kladdmuffins


ohhh, Megatönt (jag tror hennes blogg hette så???) ska baka muffins idag och jag blev bara så himla sugen så det ska jag också göra ikväll! Riktigt goda och kladdiga chokladmuffins! Fy f-n va gott det ska bli. (Där rök träningsresultatet från gårdagens pass hahaha)! www.recepten.se har receptet ;-)
kramar

Lillis som liten...

image22


När jag såg Lillis stappla upp i morse för att gå ut (han är otroligt morgontrött :-) kom jag att tänka på detta kort från när han var liten liten. En riktig sjusovare skulle man kunna säga, och min älskling! Puss!

så ser kvällen ut för min del

Jaha, nu var snart jobbet slut för denna dag. Ska iväg och jobba på några silversmycken, sen blir det ett Pilatespass och ett Yogapass. Efter det blir det hem och slappa resten av den korta kvällen (är nog inte hemma förrän vid 20:45...) Mys framför TVn och mat på bordet är beställt (får se vad min sambo tycker om det, haha).
Ha det gott allihop så hörs vi av imorgon om jag inte orkar skriva nåt ikväll (man vet ju aldrig, kanske får superenergi av träningen :-)

image21


Ring i Sterlingsilver, ÄLVA. Pris ca 795:- Handgjord så klart!

har beställt ny mobil


Det fick bli fortsatt abonnemang hos 3, det har funkat bra hittills. Min förra chef sa att det var nya telefon på gång till oss arbetsledare men än har jag inte sett nån...den nya chefen har jag inte vågat fråga om såna saker än. Så jag beställer helt enkelt en ny privat istället. Denna W890i verkar ju bra, vi får hoppas den håller måttet!

Vackra armband i Sterlingsilver

image19


Ca pris 995:-/st ifrån ÄLVA. Helt underbara, enkla och vackra.

Ny ring ifrån ÄLVA

image14


ÄLVA, handgjorda smycken i Sterlingsilver och ibland i kombo med vackra stenar. Ca pris 795:-

Vilken fotodag!

Snön ligger kvar och glittrar nu i solen, det är så vackert! Synd att jag sitter inlåst på kontoret - det är ju som gjort för att ut och ta vackra bilder idag! Kanske att jag kan smita iväg på lunchen, jag satsar på det :-)


Värsta vackra vintern...! Men nästa vecka vill jag ha vår igen!

Vilket vinterväder det har kommit till södra delarna av Sverige! Det är riktigt vackert! När jag tittar ut över taket mitt emot ser det ut att ha kommit 15cm snö, mysigt mysigt.
Men nästa vecka vill jag ha vår igen, så jag kan börja använda alla fina vårkläder. Införskaffade några nya toppar på H&M, kommer bli jättesnygga först till de smala jeansen och senare i sommar till den korta jeanskjolen!

Dagens sötaste!!!

image10

Lillis och Tjodde myser på sängen!

idag ska jag ut och fota nya smycken

Det är bara så underbart väder i Göteborg idag, -5 grader och sol. Snön gnistrar och det är perfekt ljus för bra bilder! Jag hoppas kunna lägga upp lite bilder redan ikväll.

Mkt populära örhängen ifrån ÄLVA



Snygga "discobollar" - perfekta till festen! I Sterlingsilver och äkta bergkristall så klart!

dags för lunch...



Shit vad onyttig, men oj så gott! :-)

En riktig schlager?



Jag tyckte nog att en av de rätta låtarna vann. För första året hade jag flera favoriter som jag kunde se Sverige skicka iväg ut i Europa. Nordman hade varit grym att ha med internationellt, Sibel var oerhört bra, och även BWO - trots att jag är lite trött på deras tjat om hur j-kla världsvana de är blablabla...

+ 6 kilo per år...iiiihhhh



Enligt aftonbladet kan vi gå upp 6 kilo per år om vi dricker en latte om dagen...ajajaj. Dålig vana som jag slutar med nu...eller INTE! Jag har inte märkt nån skillnad...har ni?

Tjäna pengar på sin blogg

Såg en debatt på tv om unga tjejer som tjänar pengar på sina bloggar, Blondinbella var med i diskussionen bl a. Många verkar vara mkt kritiska till detta och jag är faktiskt lite kluven. Jag har inte läst Blondinbellas blogg ännu, men att det skulle vara skadligt för tjejer att hålla på med blogg tycker jag är lite konstigt. Om Blondinbella och hennes konkurrenter tjänar miljonbelopp på sina bloggar så tycker jag att det bara är att gratulera! Jag önskar också att jag kunde tjäna lite pengar på mina tankar, det hade ju varit en trevlig bonus!

Vad jag har förstått på debatten menar kritikerna att unga tjejer skulle må dåligt av att inte kunna shoppa för x antal tusenlappar i veckan som då Blondinbella kan och att man matar unga tjejer med reklam genom dessa bloggar. Rent spontant tycker jag det verkar som att man underskattar dessa unga läsare, de flesta av dem kan nog förstå skillnaden mellan dem och ex Blondinbella och de vet säkerligen om att hon får pengar för att nämna några artiklar i sin blogg. Herregud, hur korkade tror vi att våra ungdomar är? jag är helt övertygad om att de har bra koll!

Blondinbella har skapat ett framgångsrikt företag och är därigenom en inspriationskälla för många unga människor. Det är ju inte så att hon gör reklam för cigaretter eller alkohol, utan för smycken, skönhetsprodukter, kläder mm. Något som tjejer hela tiden söker upp information om ändå och får reklam om hela tiden.
Nä, jag tycker nog ändå att detta med bloggande är en bra grej. Det skapar kreativitet och i vissa fall då affärssinne. Sen är det förbaskat roligt också...och det finns många bloggar som inte bara handlar om mode...

Det bästa ifrån Odd Molly hittar du på sheilastore.se

Ännu en butik att förälska sig i, http://www.sheilastore.se/. Jag är så svag för Odd Molly och Sheilastore har verkligen lyckats plocka ut riktiga godbitar! Bara kolla in denna klänning! Åååååh, vill ha!!!

Bubbles Drss NY!!

Sid & Sally

Hittade en butik på nätet idag som jag bara blev helt förälskad i, Sid & Sally. De säljer grymt fina märkeskläder, blev extra förtjust i den här ifrån Dagmar. Ljuvlig! Måste ha, vill ha!!! 1595:- på www.sidandsally.com

H&M är verkligen prisvärt!


Dessa jeansen är verkligen jättesnygga på, och så billiga 298kr resp 198kr. Som hittat! De vita kommer bli så snygga nu i vår och sommar till en marinblå-vitrandig topp! Denna Rules By Mary-topp ifrån www.bubbleroom.se skulle bli grymt bra till, nu på rea 249kr!


trodde inte det var sant....

Kom upp i morse å så var det snö på innergården... Det som var så härligt vårväder igår. Rena aprilvädret :-)
Sälen var underbart kan jag berätta, snövallarna efter plogbilen var upp till 4 m höga! Underbar skidåkning både i backen och i spåret!

Yeayy! Flera smycken sålda!

Fick precis veta att Miss Ragtime har sålt ännu fler av mina smycken!!! Härligt! Bor du i Göteborg eller har vägarna föbi, titta inom Miss Ragtime på Magasinsgatan. www.missragtime.se Härlig secondhand-butik med även nya grejer! Å så mina ÄLVA smycken!

grannen renoverar badrummet...

Det dånar i hela huset, jag blir GAAAALEN!!!!!

Jag älskar Gott & Blandat!!!

Gott & Blandat

Var precis inne på ICA och köpte 4 st (ja, fyra...) påsar med Gott & Blandat (2 påsar för 25:-). Drar till Sälen ikväll och då kan man behöva lite sockertillskott på vägen. Ska tilläggas att jag verkligen älskar Gott & Blandat - det är verkligen den ultimata blandningen av fruktgodis, söt- och saltlakrits. Mmmmmumma!

snyggaste väskan

Zooma
Denna Roxy-bag skulle vara perfekt till nästa resa! Kostar 1499:- på www.ellos.se

så jäkla snygg!


"Ikuma" BH


Denna snygga BH från Marie Jo finns att köpa på www.sallyochsara.com En butik med så bra service, rekommenderas varmt!!!

senaste beställningen!

Zooma
Har inhandlat ett par nya skor på La Redoute, visst är de coola!!! Märket heter Rocket Dog.

Sälen - here I come!



Imorgon bär det av till Sälen, ska bli så skönt med lite ledigt och få åkt lite skidor. Nu ska ni veta att jag är riktigt dålig på att åka slalom, hahaha, men jag blir bättre för varje gång. Jag började åka för 2 år sedan och jag tycker det är skitläskigt haha. F-n, inte lätt att lära sig på gamla dar... :-)
Men nu blir det några dagar igen här tors-sön, utförsåkning en dag har vi sagt och sen blir det en del i spåret också. Fick ett par längdskidor i julklapp och de måste ju åkas in också!

Tjohoo! Ska bli skoj!

Där åkte hon ut så det rök om det....

Jag pratar så klart om Carola Häggkvist. Högmod går före fall heter det ju...ajajaj


Underbar helg!

Hej allihop!
Jag har haft en underbar helg! En av mina närmsta vänner ska gifta sig i sommar och vi hade möhippa för henne i lördags. Dagen började med att vi lurade henne till Valhallabadet där vi bastade, och badade och fick oss en varsin tvagning. (Ordet tvagning låter väl sådär, men jag kan rekommendera denna form av skrubbning av hela kroppen, vi var lena som silke efteråt!!!)
Sen blev det lunch och snabbt iväg mot Myrorna. Där fick hon välja ut en outfit för kvällen i 80-talstema, och fick en budget på 150kr att handla för. En oversize-kavaj i fruktansvärt fult rutigt tyg med stora axelvaddar, ett blankt vitt skärp och ett par kornblå låga pump gjorde susen och hon såg fantastiskt rolig ut, hahaha!

Chokladprovning stod sedan på tur, en chokladprovning som började med en föreläsning om hur farliga bananer är - ja ni läste rätt, bananer... Tydligen drar det åt sig av den giftiga besprutningen som en svamp - så ät bara KRAV-märkta frukter hädanefter! Men vad hade det med choklad att göra undrar jag....?

Skivinspelning på Hisingen blev en succé, hennes syster hade gjort om texten på Richies "Dancing on the ceiling" till en mer passande om min vän och hennes blivande mans framtid tillsammans, grymt bra! Och min vän gjorde en fantastisk prestation måste jag säga!! Inte en falsk ton, allt övande med Singstar har tydligen gjort susen :-)

Kvällen avslutades på Ritz med middag och lite lekar. Mkt god mat och dryck, även om priserna var i överkant. Kl 01 avslutades kvällen och vi var alla helt slut efter varit igång i 14 timmar...!!!

Bröllop i juni - jag kan knappt bärga mig, det ska bli så kul!!!


ljus ljus ljus!

Vilka härliga doftande ljus jag får till här hemma i köket, tjohoo! Det här var riktigt kul, kommer jag göra fler gånger :-)

Tips på doftljus



Tips på ett underbart doftljus (som inte jag gjort själv då :-)) är detta ifrån eleven. Bra för miljön är det också! Applåder! Kolla in på http://www.eleven.se/ Ljuset heter Principessa.

Onsdag, det börjar ta sig.... :-)

Jahapp, så var det onsdag då. Efter jobbet ska jag först ta en fika med en kompis och sen blir det lite träning, Pilates. Efter det tänkte jag passa på att prova en sak jag funderat på länge - att göra mina egna doftljus! Känns nästan som lite fel årstid, men det struntar jag i. Jag älskar att ha tända ljus på kvällen när jag sitter och tittar på tv, mys mys! Min sambo ska iväg på kurs så då passar jag på att pyssla lite hemma, och ikväll blir det alltså lite ljusstöpning.
Wish me luck!

Nu snöar det...

Hur konstigt väder är det egentligen, hahaha. Well well, hoppas solen kommer tillbaka!

Tiiiiisdaaag!

Härligt, måndagen är förbi! Underbart väder idag också! Nu ska jag iväg till Clas olsson och köpa plugg...5mm... Igår tog vi mod till oss och började borra hål för våra nya anslagstavlor kl 18:30...modigt med tanke på att man inte får göra något som för oväsen efter kl 16 i vår förening....och borra i betongvägg - det låter i nästan hela huset :-S

När vi väl hade borrat klart, ja då upptäckte vi att vi inte hade plugg i rätt stl...kul. Men det ska jag iväg och fixa nu och sen ska tavlorna bara upp ikväll :-)

Hoppas ni alla får en trevlig dag, och att ni har lika fint väder som vi har här!
Kram kram

IKEA är fantastiskt!

I eftermiddag blir det operation tillfixande av lägenhet! Ska sätta upp två anslagstavlor i glas med magnetfunktion, som man också kan skriva meddelande på. Sååå praktiskt! Och snyggt! Jag har valt att ha vanlig "glasfärg" dvs ljusgrön-aktig (vilken bra svenska det blev i det här inlägget... :-))
Och så ska jag mäta och dona för att förbereda för att kunna källsortera mina sopor ännu bättre. IKEA har kanonbra "sopsorterings-förvarings-inredning" som jag ska sätta upp under diskbänken tänkte jag. Men det är viktigt att mäta ordentligt...det är så tröttsamt när man måste åka tillbaka och byta...
kram kram

Måndag hela veckan....

Som tur är är det ju inte det... Måndag idag, vi får bita ihop :-) Vackert väder utanför fönstret, vårkänsla i luften - underbart!
Jobb som vanligt hela dagen sen ska jag passa på att ta mig ut i solen, kanske ta en fika med en vän i Linné och bara njuta!

RSS 2.0