Nya jeansen?


 
Vad tycker ni om de här då???? hahaha, jag tycker de är asfula! Tror inte de funkar i Sverige, Brasilien är ju känt för sina stringbikinis osv. Hmm, nja nej jag tror inte det skulle gå så bra här.

folk hittar på de mest konstiga saker...



Varför inte ett hänglås på byxan så att ingen ska tro att du säljer sex... Enl aftonbladet.se ombeds massörer i Indonesien bära hänglås när de är med kunder för att signalera att de inte är tillgängliga för sex. Eller så kanske de bara kan säga det rakt ut eller? sjukt.

åååh, jag vill ut i solen!!!

Det är så fint väder ute, nu  är det bara en timme kvar sen drar jag ut! Nedan några riktigt snygga örhängen, perfekta nu till våren :-) Finns hos Sally & Sara (Stockholm, Halmstad), Miss Ragtime (Göteborg) och att beställa av mig direkt!



Måste verkligen uppdatera hemsidan nu med alla mina nya smycken. Har massor av örhängen till kanonpriset 195:- som jag inte hunnit fotografera och lägga upp ännu.



Men de finns i butikerna ovan. Ska ta mig i kragen och fota i helgen, får passa på nu när inte sambon är hemma och distraherar ;-)

Ha nu så skoj ni kan!

Weeehaaa! Fredag idag och strålande väder! Sitter fortfarande på kontoret men hoppas kunna smita ifrån lite tidigare idag och ta en fika med en kompis!
Den söta sambon (som nu luskat ut min blogg hihi) är i Barcelona med kompisar så jag får roa mig bäst jag kan själv.
Får se om vädret håller i sig i helgen, då passar jag på att försöka vara ute annars blir det smyckestillverkning och annat roligt kreativt som jag vet gör min pojkvän lite nervös. Jag lovar att inte möblera om baby ;-) Puss på dig kärleken!

Ha nu så skoj ni kan så hörs vi snart igen!
Kramar

Sally & Sara + ÄLVA = sant!



Hej allihop!
Sorry att jag inte hört av mig på några dagar, jag har varit i vår huvudstad på mässa OCH kollat in Sally & Saras nya butik på Vikingagatan 18! (Sara som äger butiken är en av mina allra bästa vänner sedan många många år tillbaka!)

Så mysig och så välsorterad underklädesbutik! Rekommenderar alla med god smak att besöka denna butik! Om ni inte har möjligheten att ta er till butiken har Sally & Sara även en internetshop, besök den via www.sallyochsara.com

I Sally & Saras fysiska butiker har ni även möjlighet att köpa mina egna smycken - ÄLVA. Har precis lanserat en ny kollektion med enklare örhängen till bra priser! Välkommen att ta en kik :-)

Puss & kram till er alla och speciellt till dig Sara - lycka till med butiken!


Det blev bra!

Tänk att frillan är så viktig, bara att jag hade fel ton på håret gjorde mig obekväm. Jag är "kall" inte varm och nu har jag äntligen fått tillbaka den rätta tonen, ljusa kalla slingor i kombo med mörkare. Skitsnyggt! TACK SNÄLLA CARITA FÖR HJÄLPEN!!! Snagg på Karl Johansgatan är bästa salongen - rekommenderas varmt!

Skitbra produkter!

Fick mina Ole Henriksen-produkter i fredags och använde de för första gången igår kväll! Vilken grej, jag känner mig som en fräsch nyponros i ansiktet! Rekommenderas varmt! grymt bra!
Kramar

Vilken tur, fick en akuttid idag...

hej hej,
Ser fortfarande inte klok ut i håret...fy f-n...inte kul. Som TUR är fick jag en akuttid idag hos min gamla trogna frisör, så nu blir det andra bullar!!! Håll tummarna att det går att göra nåt bra av det här nu!
Kramar

J-vla frisör!!!

Var hos frissan igår. En bekants dotter som går frisörlinjen skulle klippa mig men visar sig ha hoppat av linjen bara så där(?) Då jag redan bokat om flera gånger blev jag erbjuden en annan frisör - som var ADVANCED hette det... Jo visst, jävligt advanced. Hon övertalade mig att klippa av mig luggen bl a så nu sitter jag här med min "socialtantsfrisyr" - skitkul...NOT!
Fy f-n vad det är synd om mig.... :-(

kram på er

Ole Henriksen - kan det vara nåt?

Hej allihop! Vilken morgon - strålande sol! Underbart! Synd att jag måste sitta på kontoret hela dagen idag...hade ju hellre varit ute kan jag säga!

Igår beställde jag nya hudvårdsprodukter. Har haft Decléor ett tag men vill prova nåt nytt kände jag. Ole Henriksen är ju känd för sina naturliga produkter som stjärnorna i Hollywood är så förtjusta i och jag tänkte - tja varför inte? Beställde via en butik på nätet igår och produkterna är redan på väg!!! Helt fantastiskt :-) Vilken service! Så nu väntar jag spänt på mina nya hudvårdsprodukter, hoppas det ligger en avi i brevinkastet när jag kommer hem idag!
Ole Henriksen produkttrio i gruppen Ansikte / Kit & paket hos Hudoteket (A356612)

Så fort filmen är slut ska jag börja "mecka" i köket :-)

Har köpt ett källsorteringsset på IKEA att sätta under diskbänken, detta tänkte jag försöka fixa lite med innan jag går och lägger mig. Visst är det en bra sysselsättning innan sömnen gör sig påmind :-p Men först ska jag se klart filmen tänkte jag - Half light på Tv3 med Demi Moore i huvudrollen. Är väl sådär bra, men ser färdigt iaf...

RATIONELL Källsorteringsutdrag

Folk är inte kloka...



Läste i aftonbladet att en tjej som blivit hembjuden till en tjejkompis slogs medvetslös av åtta tjejer när hon kom dit. De filmade misshandeln och la ut den på nätet... Fy fan säger jag bara!!! Folk är inte kloka.

Söte söte!!!



Hittade det här fina klippet på www.mittklipp.aftonbladet.se Så himla gullig!!

Härligt härligt!


Underbar VÅR - Äntligen är du här!

image27
COPYRIGHT © 2007 KAJSA DAHLQVIST DESIGN

Nu har han åkt...

Så då var sambon iväg på jobb och det är nästan så jag saknar honom redan...men herregud det är bara 1½ vecka sen är han hemma igen. Och jag som ska till Stockholm nästa vecka - tiden kommer gå så snabbt :-)

Idag är det jobb jobb jobb hela dagen och i em ska jag iväg och smida silversmycken - kul kul!!!

Kramar

Kreativ är bara förnamnet!!!

image26
                     

Nu när våren är här känner jag mig så inspirerad och kreativ. Min sambo åker bort i jobb under 1½ vecka och då ska det skapas! Har jättemånga smyckesidéer som jag ska försöka förverkliga, jag kommer att göra två handväskor denna veckan som jag länge velat göra och sen har vi det där med att sticka...jag ska försöka mig på även det även om det var länge sedan nu... :-)
Min sambo åker imorgon, när katten är väck dansar råttorna på bordet ;-)

Halsband ifrån ÄLVA pris 695:-  

Det ryktas om en Mulberry...

image25
Denna väska har jag velat ha sedan första gången jag såg den, det ryktas nu att den finns i en viss second-hand affär i Sthlm. Hoppas den är kvar när jag ska dit nästa vecka!!!


RSS 2.0